|
 
Boligpris.dk

Forside > Få den bedste prisFå den bedste pris

Her er en række gode råd til hvordan du får det maksimale for din bolig og samtidig sælger den hurtigt.

1. Rengøring af boligen er det aller vigtigste

2. Indvendigt skal der skabes lys og luft. Mal i lyse farver, pak nogle af møblerne væk og læg nips væk. Kort sagt alt hvad er virker rodet, og som får rummene til at virke mindre skal væk. Boligen må ikke være stoppet til med møbler. Køberne skal kunne se mulighederne i boligen.

3. Det kan også være en idé at få pudset soklen op. Det koster ikke en formue ogdet løfter ejendommens udtryk.

4. Et flot planke- eller parketgulv skal ikke væreskjult under væg-til-væg tæpper. Fjern tæpperne.

5. Drop luksus-forbedringer som udekøkkener, swimmingpools, jacuzzi ogspabade. De tjener sig som regel ikke hjem ved salg. Folk vil hellere selv vælge de ting de gerne vil have.

6. Drop den indre handyman ved istandsættelsesprojekter, hvis du ikke er på 100 pct. sikker grund. Mindre vellykkede istandsættelser kan risikere atforringe værdien af din bolig.

7. Ryd ud i tøj og sko i entreen.

8. Ryd op i kælderen. Det er vigtigt, at man ikke bare læsser ting derned, foren køber vil gerne have en fornemmelse af kælderens stand.

9. Vær ærlig. Prøv ikke at skjule, at der er lidt fugtigt, eller at malingen har sluppetlidt. Det sætter en køber på vagt.

10. Sæt en attraktiv pris. Sæt prisen lavere end sammenlignelige boliger i området. Så er det din bolig, køberne først ser på.

11. Alvorlige fejl skal udbedres. Hvis der står i tilstandsrapporten, at vinduerne er rådne, så fokuserer de potentielle købere på det, så snart de træder ind.

12. Fjern K3’erne. Få ordnet det, der i tilstandsrapporten kaldes K2- og K3-fejl, og som ikke nødvendigvis koster en formue, men alligevel skæmmer huset og dermed skader salget.

13. Det kan være en god ide at skifte vinduer. Vinduerne er noget af det første, man lægger mærke til i boligen. De giver boligen en ansigtsløftning, og som en sidegevinst er der ofte en lavere varmeregning.

14. Hold åbent hus. Det skaber opmærksomhed og lokker flere potentielle købere til.

15. Gør de gode ting synligt. Hvis du har frit udsyn til en sø eller et flot landskab, så sørg for, at der er frit udsyn.

16. Har du gode naboer, så lad dem vide, at din bolig er til salg. Når der kommerkøbere, som er ude at se haven, kan det være, at naboen lader et ord falde om, at det er et rigtig godt kvarter.

17. De fleste har en ejendomsmægler til at styre og fremme salget, men du kan med fordel også udnytte dit netværk. Fortæl venner og bekendte din bolig er til salg.

18. Brug Facebook. Reklamer for dit hus på alle de elektroniske netværk du bruger.

19. Dyre renovationer som køkken, bad og tag kan normalt ikke betale sig. Du får ikke pengene hjem. De fleste vil gerne selv vælge hvordan deres køkken og bad skal være.

20. Ffå lavet de nemme, billige og meget synlige ting.

21. Planter skaber liv, hygge og god atmosfære - hvis de ikke er visne. Så fjernvisne blade. Sæt friske krydderurter i køkkenvinduet og en buket friskeblomster i stuen.

22. Gør rent og luft ud. Undgå for alt i verden, at din bolig lugter dårligt.

23. Luk lyset ind. Træk alle gardiner og persienner fra, så lyset kommer ind.

24. Åben dørene mellem rummene i boligen. Det får den til at virke større.

25. Fjern kalk og snavs på fliser og i toilettet.

26. Ryd op i haven. Haven er som regel det første, køberen ser.

27. Klip hækken, så den ser pæn og velholdt ud. Slå græsset.

28. Fjern bunker af haveaffald samt evt. lugtende gammel kompost. Fjern ukrudt.

29. Hoveddøren skal se ordentlig ud. Mal eller laker den, hvis den trænger.

30. Umoderne greb kan billigt udskiftes med nogle stålgreb.
Warning: Use of undefined constant Forside - assumed 'Forside' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/interaktiv.dk/boligpris.dk/index.php on line 258

Du er her: Få den bedste pris - Alt om boligsøgning, boligkøb og boligsalg

Afdrag - Afdragsfrit_lån - Annuitetslån - Bopælspligt - Bruttoudgift - Deponering - Grundejerforening - Kurssikring - Obligationslån - Pantebrev - Realkredit - Salær - Skøde - Termin - Tingbog - Tingbogsattest - Tinglysning - Udbetaling - Vedtægter - Ydelse - Boligpris - lejebolig