|
 
Boligpris.dk

Forside > Køb af andelsboligKøb af andelsbolig

Undersøg hvilke lån andelsboligforeningen har optaget

  • Andelsboligforeningens valg af lån har indflydelse på den månedlige boligafgift du betaler for at bo i andelsboligen. Det er derfor en god idé at undersøge typen af lån der er optaget – fx om der er tale om lån med variabel rente og afdragsfrihed. Er det tilfældet kan din boligafgift ændre sig.

Læs vedtægter

  • Læs andelsboligforeningens vedtægter for at se om der er bestemmelser som ikke falder i tråd med dine planer (fx forbud mod udlejning, pligtarbejde i foreningen el.lign).

Vurdér andelsboligforeningens økonomi i form af de seneste regnskaber

  • Her vil det fremgå hvad der er afsat til de forskellige udgifter, og om foreningen har reserver til fremtidig udgifter/investeringer/vedligeholdelse – eller om du kan påregne en større boligafgift.

Læs referater

  • Læs andelsboligforeningens referater og spørg ind til evt. fremtidige planlagte istandsættelses- eller vedligeholdelsesarbejder på ejendommen.
  •  Det kan for dig betyde, at din boligafgift stiger eller du skal indbetale et beløb til foreningen.

Vurdér om prisen er rigtig på andelsboligen

  • Tidligere var køb af andelsbolig typisk en mindre investering og denne boligtype blev som oftest handlet privat.  I dag sidestilles køb af andelsbolig ofte på niveau med køb af ejerbolig. I Nordea anbefaler vi, at du underskriver købsaftalen med forbehold for bankens og advokatens godkendelse. På den måde, kan du få vurderet om prisen på andelsboligen er passende, og dermed få købet finansieret som forventet.Warning: Use of undefined constant Forside - assumed 'Forside' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/interaktiv.dk/boligpris.dk/index.php on line 258

Du er her: Køb af andelsbolig - Alt om boligsøgning, boligkøb og boligsalg

Afdrag - Afdragsfrit_lån - Annuitetslån - Bopælspligt - Bruttoudgift - Deponering - Grundejerforening - Kurssikring - Obligationslån - Pantebrev - Realkredit - Salær - Skøde - Termin - Tingbog - Tingbogsattest - Tinglysning - Udbetaling - Vedtægter - Ydelse - Boligpris - lejebolig